Medicína spánku Co Dobré pro nespavosti trpící?

21.12.2015 16:10

Jste mezi těmi, kteří poruchy spánku v noci? Nebo možná jako vstávat opakovaně? Nebo někdy probudil s pocitem únavy? Možná trpíte nespavostí. Můžete konzumovat drogy bez předpisu v lékárnách nebo se poraďte s lékařem o správnou léčbou. Váš lékař může předepsat prášky na spaní podle vašich okolností.

Nicméně předtím, než to uděláte, měli byste si být vědomi různých druhů prášky na spaní, a to buď s nebo bez předpis potenciál vedlejších účinků, otázkách bezpečnosti a různé alternativy k dispozici.

Léky na předpis bez lékařského předpisu léku vs.

Látky nejčastěji nalezené v spaní bez lékařského předpisu je difenhydramin, což je antihistaminikum. Tyto látky mají obvykle relaxační účinek, který vám dává pocit ospalý, ale to může způsobit vratkost další den. Některé léky bez předpisu léky na spaní, léky proti bolesti místy, které nemohou být potřebné pro mengobat nespavosti.

Ačkoli mnohé léky lze koupit v lékárnách bez lékařského předpisu, a jsou obecně považovány za bezpečné, měli byste požádat lékárníka o všech vedlejších účinků léku nebo nežádoucích lékových interakcí s jinými léky, které užíváte na jiných zdravotních podmínek, jako je vysoký krevní tlak.

Musíte brát léky podle doporučení, a to zejména pokud jsou rovněž užívají jiné léky, které obsahují také antihistaminikum, jako například studené nebo alergii lékařství. A všimněte si, že antihistaminika může také způsobit zmatek u starších pacientů. Proto, léky bez lékařského předpisu, je obvykle vhodná pro mimořádných potřeb a které nejsou používány dlouhodobě.

Pokud máte problémy se spaním, která trvá několik dní, poraďte se svým lékařem, protože může mít zdravotní problémy, které ji podporují, jako jsou například poruchy spánku nebo deprese. Váš lékař může předepsat léky spánku, založený na příčinu vašich problémů se spánkem.

Jednou z látek uvedených ve skupině je benzodiazepiny sedativa-hypnotika, které jsou rozděleny do benzodiazepiny nebo nonbenzodiazepines. Tato látka byla vyvinuta v roce 1960 a mohl by vést k závislosti. Nová třída spánku léčiv s názvem kyselina gama-aminomáselná (GAMA) je považována za méně návykové. Jedna poznámka benzodiazepinů je, že tyto látky mohou narušovat spánek pomalých vln, druh hlubokého spánku, které lidé potřebují se dostat zpět do formy fyzicky.

Užívání prášky na spaní doporučené předpis pouze pod pečlivým dohledem lékaře. Měla byste se poradit veškerá rizika a potenciální vedlejší účinky a zeptejte se svého lékaře, aby přezkoumala dávku vašich pokynů. A pamatujte si, neměli byste brát léky předepsané pro někoho jiného.

Rizika a nežádoucí účinky Sleep Medicine

Existuje celá řada otázek týkajících se bezpečnosti na předpis prášky na spaní. Některé předpis prášky na spaní může způsobit alergické reakce, narušena následující den, náměsíčnost a spát i za jízdy. Rovněž je třeba zvážit Dávka přípravku pro pacienty.

A když mengkonsumis uspávací, velmi povinen pro vás:

1. Neberte to v souvislosti s konzumací alkoholu

2. Nepoužívejte spotřebovávat více, než je doporučená dávka

3. Nepoužívejte konzumovat v kombinaci s dalšími sedativy