Drug Potrat předpis v lékárnách

21.12.2015 16:03

byl mnoho druhů DROG potrat prodávané diapotik lze získat bez lékařského předpisu (lékárny zvláště) měli vědět většině lékáren prodat tyto léky by měl předpis, Možná jste známé nebo byly použity na nákup diapotik to určitě bez lékařského předpisu.

Jaké prodává v lékárnách?

Potrat drog obvykle a často získat diapotik za různé ceny I když léky potrat diApotik Indonesia je obecný typ nebo Local produkt, cena je poměrně drahé a obtížné získat. Zde jsou typy léků, které jsou diapotik. DROG potrat "Cytotec" (misoprostol 200 mikrogramů / micogram) Potrat DROG originální Cytotec je nejvíce oblíbený produkt při výrobě Pfizer USA, v Indonésii někdy produkoval Pfizer Austrálii.

Tento produkt vlastně původně vytvořený léčbě žaludeční vřed, nebo jako léčivo, ale lék je velmi významný do dělohy v důsledku vedlejších účinků.

Tento lék vliv na děložních stahů ženu, takže to není dianjur u žen, které jsou těhotné. Tím, protože v Indonésii velmi rychle moc zneužívat výhod tohoto léku je vedlejší účinky jako "léčiva Obsah PENGGUGUR" pak Pfizer Austrálii se rozhodla zastavit výrobu těchto léků.

Takže tentokrát diApotik potrat s drogami je místní lékárně Generic nebo výrobek, který napodobuje složení těchto léků dokonce "přirovnává" značku a balení.

Potrat DROG lékárna Cytotec prodával za ceny v rozmezí od cen 50ribu do 120ribu za / tabletu.

DROG potrat "GASTRUL" (misoprostol 25mcg / micogram)

Gastrul že není cizí uši společnosti, spolu s Cytotec pouze nižších dávek jsou také používány untu léky nebo žaludeční vřed léky, které mají vliv přímo do děložní kontrakce. Vzhledem k tomu, materiál je složen Cytotec

V ceně je také liší a levnější než 50ribu na 100ribu rupie v jedné tabletě.

DROG potrat "GYNAECOSYD"

GYNAECOSYD léky potrat je jiný typ, který lze získat na lékařský předpis diapotik. S cenou kolem 50ribu až 70ribu rupií.

Mezi potrat léku nebo lékové OBSAHU PENGGUGUR nejpoužívanější je Cytotec, protože obsahuje účinnou látku misoprostolu ve srovnání s jinými drogami.

Potrat DROG níže získat bez lékařského předpisu, můžete kliknout zde